MRAVLJE STOP 100 ML V PRAŠILKI

5.14 

MRAVLJE STOP 100 ML V PRAŠILKI

Sredstvo proti plazečemu se mrčesu, higienskim škodljivcem in drugim nadlogam, kot so mravlje, srebrne ribice, mačje bolhe, rdeče ptičje pršice za uporabo v gospodinjstvu.

MRAVLJE STOP 100 ML V PRAŠILKI

Sredstvo proti plazečemu se mrčesu, higienskim škodljivcem in drugim nadlogam, kot so mravlje, srebrne ribice, mačje bolhe, rdeče ptičje pršice za uporabo v gospodinjstvu. Pripravljen iz diatomejske zemlje, naravne amorfne kremenke iz fosilnih usedlin kremenčastih alg. Način delovanja: Pripravek ima zahvaljujoč svojim lastnostim močno izsušujoč učinek. Potrebno ga raztrositi na mestih, kjer se giba in skriva mrčes. Škodljivci in nadloge se z lastnim gibanjem naprašijo, ob stiku s silikatnim prahom pa se ta usede na površini insektov. Posledično se uniči njihova voskasta zaščitna plast, ki preprečuje izhlapevanje, in v kratkem času insekti odmrejo zaradi izsušitve.

  • SREDSTVO PROTI PLAZEČEMU SE MRČESU, HIGIENSKIM ŠKODLJIVCEM IN DRUGIM NADLOGAM, KOT SO MRAVLJE, SREBRNE RIBICE, MAČJE BOLHE, RDEČE PTIČJE PRŠICE ZA UPORABO V GOSPODINJSTVU.
  • PRIPRAVLJEN IZ DIATOMEJSKE ZEMLJE, NARAVNE AMORFNE KREMENKE IZ FOSILNIH USEDLIN KREMENČASTIH ALG.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MRAVLJE STOP 100 ML V PRAŠILKI”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Shopping Cart